Černoškine prsia

Cesto:
1 pohár nemletého maku,
6 bielkov,
3 žĺtka,
1 pohár práškového cukru,
1 pohár polohrubej múky,
1 Palmarín,
1 a ½ KL prdopeč.,
2 PL kokosovej múčky


Postup:
Palmarin rozpustíme na miernom ohni. V miske zmiešame múku, mak, prdopeč., kokos, práškový cukor. Do pripravenej suchej zmesi pomalým prúdom vlievame roztopený margarín izbovej teploty. Miešame, kým sa nám hmota nespojí. Po jednom vmiešame 3 žĺtka. Chvíľu dobre prešľaháme mixérom. Opatrne vmiešame tuhý sneh (zo 6 bielkov). Pečieme na plechu vyloženom papierom na pečenie pri teplote 200 ºC cca 20 minút.

Punč:
1/2; pohára prevarenej vody,
1 PL kryštálového cukru,
1 dcl rumu,
2 KL citrónovej šťavy (citrónky)
Postup:
Cukor zalejeme vodou, zamiešame, aby sa nám cukor rozpustil. Po vychladnutí pridáme rum, citrónovú šťavu.

Krém:
1 Hera,
3 žĺtka,
6-8 PL kryštálového cukru,
1 vanilkový cukor,
1 pohár mlieka,
1 vanilkový puding,
2 KL nescafé,
šťava z 1/2 citróna,
rum (rumová aróma)
Postup:
V pohári mlieka rozšľaháme žĺtka, vanilkový puding a za stáleho miešania uvaríme hustý puding.
Do uvareného pudingu (ihneď po odstavení zo sporáka) pridáme kryštálový cukor, vanilkový cukor a dobre miešame, aby sa nám cukor rozpustil (puding trochu zredne).
V 1 KL studenej vody rozpustime 2 KL nescafé. Heru vymiešame, po lyžiciach pridáme vychladnutý puding, rum, citrónovú šťavu a rozpustenú kávu, dobre vymiešame.
Z vychladnutej piškóty odstránime papier a piškótu vrátime späť do plechu. Pokvapkáme ju pripraveným punčom.
Na punčom pokropenú piškótu nanesieme krém a ukladáme detské piškóty namočené v punči.

Ozdoba:
1 1/2 balíka okrúhlych piškót,
hrozienka,
100 g čokolády,
1 KL masla,
2 PL oleja
Postup:
Nad parou rozpustíme čokoládu. Do čokolády pridáme tenší plátok masla a asi 2 PL oleja a dobre vymiešame nahladko. Čokoláda má byť redšia, keďže „prsia“ sú ňou iba pomazané.
Kým čokoláda nestuhne, na vrch každej čokoládou pomazanej piškótky položíme 1 hrozienko.
Koláčik krájame pomedzi piškótky, tak , aby na jednom kúsku boli dve piškótky, akože černoškine prsia.
Dobrú chuť!