Frančeska kocky/rezy

Cesto:
Suroviny
6 vajec
6 lyžíc práškového cukru
6 lyžíc polohrubej múky
1 prášok do pečiva
18 dkg orechov
Postup :
Žĺtky s práškovým cukrom vymiešame pridáme múku s práškom do pečiva a nakoniec
sneh zo 6 bielkov. Upečieme.


Krém:
250gr masla
6pl.pr,cukru
3pl silnej uvarenej nescafe kávy
180gr.várovej čokolády
2 vajíčka.


Postup:
2 vajíčka a 2pl cukru dáme nad paru a vyšľaháme. Necháme vychladnúť.
Maslo vymiešame s ostatným cukrom a vajíčkovým krémom. V káve nad ohňom rozpustíme čokoládu. Po vychladnutí zamiešame čokoládu do masla, Pripravíme si aj 3 ks banány

Karamelový krém:
3dl mlieka,3dl.vody,2ks karamelový puding,1 vanilka,250 gr.cukru,5 bielkov.
Najskôr si vyšľaháme bielky a 100gr cukru. Ostatný cukor dať do pudingu. Puding uvariť a do horúceho zamiešať lopatkou tie vyšľahané bielky.

Postup:
Na korpus natrieť čokoládový krém, na krém naukladať banány a na banány navrstviť mierne vychladnutý karamelový snehový puding.
Nesmie biť teplý, len taký letný. Dať zachladiť!
Môže sa posypať strúhanou čokoládou, ale aj s vyšľahanou šľahačkou na povrchu a posypať strúhanou čokoládou.
Ja som dala čokoládovú polevu.