Krémeška

Suroviny
Lístkové cesto
2 zlaté klasy
1 l mlieka
práškový cukor podľa chuti
1 vanilkový cukor
1 Hera alebo maslo


Na šľahačku potrebujeme:
2 ks prášková šľahačka
3 dl mlieka
1 vanilkový cukor

Postup:
Lístkové cesto si rozdelíme na dve časti. Každú zvlášť vyvaľkáme a dáme upiecť.
Z mlieka a zlatého klasu si urobíme puding, ktorý keď vychladne vymiešame s maslom a práškovým cukrom. Natrieme na jeden upečený plát. Práškovú šľahačku si vyšľaháme s mliekom a cukrom. Natrieme na krém a na vrch dáme na kocky pokrájané druhé cesto. Pokrájame si ho skôr na také kusy čo bude na jednu porciu aby sa potom odstáta celá krémeška lepšie krájala.

Je výborná