Marhuľový so želatínou

Suroviny:
8 vajec
8 lyžíc práškového cukru
8 lyžíc polohrubej múky
8 lyžíc vody
Prášok do pečiva
Marhuľový lekvár
Marhuľový kompót
Zlatý klas
rum


Postup:
Vyšľaháme žĺtky s práškovým cukrom a vodou. Postupne pridáme múku s práškom do pečiva a sneh z bielkov. Rozdelíme na dve časti. Jednu dáme upiecť a do druhej pridáme kakao. Aj tú potom upečieme.
Bledé cesto natrieme marhuľovým lekvárom. Kakaové cesto zozdrobíme do misky a pridáme rum. Potom ho rozorieme na bledé cesto. Na to som dáme zavárané marhule. Zalejeme želatínou so zlatého klasu a vody.
Želatínu urobíme tak že dáme variť 1/2 l vody. 2 zlaté klasy vyšľaháme v troške vody a pridáme do vriacej vody. Uvaríme krém (želatínu). Ešte teplé vylejeme na marhule