Zázračný koláč – Pudingoš

Cesto
Suroviny:
50 dkg hladkej múky + 50 dkg polohrubej múky
1 kocka droždia
10 dkg práškového cukru
4 dcl mlieka
4 lyžice oleja
Soľ


Postup:
Zo surovín urobiť kysnuté cesto

Plnka:
Suroviny:
Treba ju urobiť ½ hod. vopred
½ l mlieka
25 dkg kryštálového cukru
2 čokoládové pudingy(Dr.Oetker)
palmarín
Postup:
Uvariť puding, do horúceho podávať palmarín.

Nakysnuté cesto rozdeliť na 6 bochníkov. Jednotlivé diely rozvaľkať, natrieť plnkou a stočiť.3x dve cestá spojiť na jednom konci, pozapletať na druhom konci. Potrieť žĺtkami a upiecť pomaly. Plech dobre potrieť olejom

Ďalšie zaujímavé recepty nájdete aj tu.